[Team]


Het Rezolv-team


Het team van Rezolv is één grote familie die bestaat uit stuk voor stuk unieke medewerkers. Bruisend van kennis en ervaring uit verschillende domeinen levert dit team steeds de gepaste oplossing voor complexe problemen.


Samen verzekeren we u oplossingen op maat van uw uitdagingen en begeleiden we uw organisatie naar een hoger niveau.Robbie Eyckmans

Chief Executive Officer


Mario Trianni

Chief Operating Officer


Frank Van Geirt

Product Owner & Software Architect


Davy Nysen

Project Manager & Business Analist


Gilles Mevesen

Project Manager


Lesley Forn

Lead Software Developer


Rudy Mas

Software Developer


Theo Lenaerts

Software Developer


Dieter Reinert

Software Developer


Rob Hendrickx

Software Developer


Ronald Moons

Software Developer


Brett Eerdekens

Business Analist Sales Agent


Spencer

Chief Security Officer


Are You Next?

Werken bij [Rezolv?]

    Bekijk ons jobaanbod

Over [Robbie]


Na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire School en enkele operationele functies bij Defensie besloot Robbie Eyckmans om in 2017 zijn eigen onderneming te starten. Rezolv levert sindsdien oplossingen op maat voor zijn klanten.

Het uitgangspunt was om de behoefte van de klant opnieuw centraal te zetten. Klanten begeleiden bij hun uitdagingen en concrete oplossingen in kaart brengen en uitrollen. Ook vandaag is de vraag van de klant nog steeds het vertrekpunt voor de dienstverlening.

Als consultant is Robbie betrokken bij de strategische vraagstukken van de klant. Daarnaast richt hij zich vooral op operational excellence binnen de supply chain en logistieke domeinen.

Begin 2021 versterkte Robbie zijn aanbod door het softwarebedrijf Qustomized over te nemen. Hierdoor kunnen ook softwareoplossingen rechtstreeks geïmplementeerd worden door Rezolv.

Benieuwd wat wij voor u
[kunnen betekenen]


Op naar de betere versie van uw organisatie.
Vandaag nog!

  Contact