Software

solutions


Uw onderneming is uniek. Daarom verdient u software op maat van uw processen. Pas uw werking niet aan zodat een standaard softwarepakket voldoet, maar zorg dat de software overeenstemt met uw manier van werken. Daarom analyseren wij uw processen, om vervolgens software te ontwikkelen op maat van uw bedrijf. Onze definitie van SAAS is: Software as a solution!


Bent u op zoek naar een geïntegreerde softwareoplossing, wilt u uw voorraad beheren met een WMS-systeem of heeft u een specifieke nood die niet vervult kan worden met standaard software? Kies voor onze softwareoplossingen afgestemd op maat van uw behoeften.


Vertel ons welke uitdaging u wilt aanpakken. Wij helpen u graag verder.


  Contact


Onze [software]
SolutionsMaatwerk Software

Elke onderneming is uniek. De kans dat een standaard softwarepakket 100% aan uw eisen voldoet is dan ook klein. Om uw bedrijf optimaal te laten functioneren, kiest u dan ook best voor een softwareoplossing op maat. Zo hebt u de middelen binnen handbereik om als organisatie te blijven groeien en de continuïteit van uw bedrijf te ondersteunen.

Van een gepersonaliseerd CRM-systeem of een ERP-pakket met geïntegreerd maatwerk tot een efficiënte software voor uw voorraadbeheer of een eigen webapplicatie, voor Rezolv is geen uitdaging te groot. U vertelt ons waar het schoentje knelt en wij bouwen voor u gebruiksvriendelijke software op maat waarmee u meteen aan de slag kan.

Odoo Software

Een ERP-pakket, of Enterprise Resource Planning software, is de helpende hand bij het automatiseren en inzichtelijker maken van uw bedrijfsprocessen. Het is één centraal beheerd systeem om alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie te verbinden.

Maakt u gebruik van meerdere applicaties? Ook dan is Odoo de  vertrouwde oplossing. Wij connecteren onze software aan uw bestaande applicaties zodat u een volledig geïntegreerd softwarepakket heeft. Dankzij integraties met bestaande software vermijdt u switching costs en behoudt u de kennis van uw huidige softwarepakketten. Het is dus een flexibele manier om uw software te optimaleren zonder aan efficiëntie te verliezen.

Voorraadbeheer

Er valt enorm veel winst te halen uit de digitalisering van uw voorraden en magazijnen. De standaard voorraadsystemen voldoen vaak niet aan al uw behoeften. Ze bieden voornamelijk basisfunctionaliteiten aan, terwijl u zoekt naar uitgebreidere mogelijkheden. U bent veel meer geholpen met een gespecialiseerd WMS-pakket dat precies biedt wat u zoekt.

Daarom ontwikkelen wij WMS-pakketten op maat van uw behoeften. Zo haalt u het maximale uit uw digitale oplossingen. U kunt ze bovendien koppelen met uw ERP- of boekhoudpakket. Zo is onze software dus altijd multi-inzetbaar.

[Succesverhalen]

Wie zijn er beter geplaatst om u te overtuigen van onze diensten dan onze partners? Zij spreken uit ervaring en kunnen u als geen ander vertellen wat wij samen met hen gerealiseerd hebben.

We laten ze dan ook graag zélf aan het woord.
  Lees meer

Op zoek naar onze
[business] solutions?


Met onze actiegerichte adviezen brengen we
samen uw organisatie naar een hoger niveau.

  Business consultancy