Maatwerk

Software

Elke onderneming is uniek. De kans dat een standaard softwarepakket 100% aan uw eisen voldoet is dan ook klein. Om uw bedrijf optimaal te laten functioneren, kiest u dan ook best voor een softwareoplossing op maat. Zo hebt u de middelen binnen handbereik om als organisatie te blijven groeien en de continuïteit van uw bedrijf te ondersteunen.

Van een gepersonaliseerd CRM-systeem of een ERP-pakket met geïntegreerd maatwerk tot een efficiënte software voor uw voorraadbeheer of een eigen webapplicatie, voor Rezolv is geen uitdaging te groot. U vertelt ons waar het schoentje knelt en wij bouwen voor u gebruiksvriendelijke software op maat waarmee u meteen aan de slag kan.


U bent hier: Maatwerk Software


MAATWERK-SOFTWARE

[Digitale transformatie]


Uw sector en organisatie staan onder druk en de digitale transformatie dwingt u om een versnelling hoger te schakelen om uw uitdagingen het hoofd te bieden. Wij begeleiden u bij deze uitdagingen en zorgen ervoor dat uw huidige applicaties met elkaar geïntegreerd of gekoppeld worden via API of andere technische oplossingen.MAATWERK-SOFTWARE

[Odoo Software]


U bent op zoek naar een ERP-systeem op maat van uw organisatie of u wenst uw bestaande ERP-systeem aan te passen of uit te breiden? Wij zorgen voor een technische oplossing op maat. Software als oplossing voor uw uitdagingen.

MAATWERK-SOFTWARE

[Voorraadbeheer]


U staat voor de uitdaging om uw voorraad efficiënt en digitaal aan te sturen en te beheren. Onze magazijn- en voorraadoplossingen helpen u op weg. Of het nu over een eenvoudige of complexe werking gaat, wij leveren de geschikte oplossing.

Andere [software] solutions.


Odoo Software

Een ERP-pakket, of Enterprise Resource Planning software, is de helpende hand bij het automatiseren en inzichtelijker maken van uw bedrijfsprocessen. Het is één centraal beheerd systeem om alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie te verbinden.

Maakt u gebruik van meerdere applicaties? Ook dan is Odoo dé vertrouwde oplossing. Wij connecteren deze software aan uw bestaande applicaties zodat u een volledig geïntegreerd softwarepakket heeft. Dankzij integraties vermijdt u switching costs en behoudt u de kennis van uw huidige softwarepakketten. Het is dus een flexibele manier om uw software te optimaliseren zonder aan efficiëntie te verliezen.


Voorraadbeheer

Er valt enorm veel winst te halen uit de digitalisering van uw voorraden en magazijnen. De standaard voorraadsystemen voldoen vaak niet aan al uw behoeften. Ze bieden voornamelijk basisfunctionaliteiten aan, terwijl u zoekt naar uitgebreidere mogelijkheden. U bent veel meer geholpen met een gespecialiseerd WMS-pakket dat precies biedt wat u zoekt.

Daarom ontwikkelen wij WMS-pakketten op maat van uw behoeften. Zo haalt u het maximale uit uw digitale oplossingen. U kunt ze bovendien koppelen met uw ERP- of boekhoudpakket. Zo is onze software dus altijd multi-inzetbaar.Op zoek naar onze
[business] solutions?


Met onze actiegerichte adviezen brengen we
samen uw organisatie naar een hoger niveau.


  Business consultancy